#surffibiitsi

IKUINEN KESÄ

Mall of Tripla, Pasila, Helsinki

17.10.2019

Surffibiitsin ensimmäiset isot yritystapahtumat myyntiin 28.02.2018

Ikikesä avaa ovensa syksyllä 2019 ja mahdollistaa jopa 1500 hengen yritystapahtumat Helsingin ytimessä.

Pasilan Mall of Triplaan avattava ikitropiikki Surffibiitsi aloittaa yritysmyynnin pikkujoulukaudelle 2019 tänään 28. helmikuuta. Tämä ympäri vuoden 26-asteinen kesäkeidas rakentuu Pasilan uuden kaupunkikeskuksen uumeniin.

– Surffibiitsi on ainutlaatuinen sisäkesäkonsepti, jossa yhdistyy lämpö, hiekkaranta, surffaus ja beach volley, toinen perustajista Ilkka Lassila kuvailee.

Surffibiitsi on vuokrannut tilansa maan alle louhittavasta metrotunnelista, jossa jonain päivänä saattaa kulkea kaupungin metro. Seuraavat 30 vuotta maan alla saa nauttia kesästä, jonka pääaktiviteetteina ovat surffiaaltokone ja rantalentopallokentät. Trooppisen urheilun lisäksi Surffibiitsillä voi saunoa sekä nauttia ravintoloiden ja baarien antimista.

– Paikka on ideaali suurten yritysten tapahtumiin ja konsertteihin, sillä sinne mahtuu kerralla jopa lähemmäs 1500 henkeä, Lassila kertoo. – Sellaista lokaatiota ei montaa Helsingin keskustassa ole.

Maanalainen sijainti mahdollistaa myös yksityisyyden, eli biitsijuhlien värikäs tunnelma äänentoistoineen, valoineen ja tapahtumien omine tarpeineen on helposti toteutettavissa.

 

Tropiikin taustalla kesärakentamisen ammattilaiset

Suurhankkeen taustalla on kaksi yritystä, joilla on pitkä historia kovien kesäbileiden järjestämisestä. Biitsi.fi on tarjonnut biitsiä ja rantabileitä Helsingin Salmisaaressa ja Surf House isoja surffibileitä Thaimaan Phuketissa, molemmat jo vuosia.

– Mahtavaa päästä yhdistämään nämä kaksi konseptia, eritoten tänne kylmään pohjolaan, toinen perustaja Janne Miikkulainen toteaa.

Mall of Triplan rakennustyöt edistyvät odotetun aikataulun mukaisesti.

– Nyt on oikea aika avata tapahtumamyynti, Miikkulainen sanoo.

– Tämä tarkoittaa sitä, että pikkujoulukauden 2019 kiinnostavimmat juhlat myydään nyt. Odotamme innolla, minkälaiset pioneeribileet saamme ensimmäisinä suunniteltaviksemme.

 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ilkka Lassila / Suomen Beach Volley Oy
ilkka@biitsi.fi, puh. 040 5243217

Mall of Tripla
Pasila, Helsinki